Uitnodiging Detron klantevent

Mitel MX-ONE 

Beste relatie,

Graag willen wij jou en jouw organisatie bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in de afgelopen periode. Daarom nodigen wij jou graag van harte uit voor een interactief klantevent bij Detron in Veenendaal, waarbij we graag meer over de toekomst van Mitel MX-ONE vertellen en al jouw vragen beantwoorden!

Over het event

Het belooft een inspirerende middag te worden, onder begeleiding van dagvoorzitter Richard Bordes. Tijdens het event vertellen wij je graag meer over de Detron Zetacom Groep. Daarnaast vertelt Andy Morris alles over de roadmap van Mitel om inzage te geven in de toekomst van Mitel MX-ONE. Aansluitend gaan we in een interactieve sessie in op alle vragen die jij als klant kan aanleveren.

Na het inhoudelijke gedeelte verrassen wij jou graag met een intiem concert van niemand minder dan Tim Akkerman, o.a. bekend als zanger van Di-rect. In een informele setting kan je genieten van muziek met een hapje en drankje. 

Het programma

13:00 - 13:30 Inloop en ontvangt met koffie en gebak
13:30 - 13:45 Opening en introductie Detron Zetacom Groep - Richard Bordes en Nick Bouwens
13:45 - 14:15 Mitel MX-ONE roadmap - Andy Morris
14:15 - 14:30 Pauze
14:30 - 15:30 Interactieve sessie waarbij wij jullie vragen beantwoorden
15:30 - 16:30 Intiem concert van Tim Akkerman
16:30 - 17:30 Einde, vrijblijvend borrelen

De sprekers

Richard Bordes

Dagvoorzitter

Richard Bordes is een veel gevraagd dagvoorzitter en moderator. Vanuit visie en motivatie kan hij vele onderwerpen op het scheidsvlak van technische ontwikkelingen en de samenleving duidelijk analyseren en helder bespreken. Juist voor een verhaal met een ander geluid ben je bij hem aan het juiste adres. Daarbij is Richard door zijn scherpte en humor de accelerator om deelnemers aan een seminar, discussie, ronde tafel of panel uit hun schulp te halen. En daardoor krijgen bijeenkomsten met Bordes net dat beetje meer. Zijn visie en blik de op de continu veranderende wereld om ons heen gebruikt hij om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Richard-Bordes-2015-scaled-800x800
detron-klantevent-mitel-sfeer-2

Andy Morris

Consultant Sales Engineer bij Mitel

Andy Morris heeft een bewezen staat van dienst opgebouwd gedurende 25 jaar in de communicatiesector. Met ruime ervaring in het opbouwen van relaties door het begrijpen en interpreteren van de behoeften van klanten; het introduceren en veranderen van bedrijfsmodellen (van direct naar indirect); schaalvergroting door betrokkenheid bij partners en systeemintegrators. Andy beschouwt zichzelf als energiek, strategisch en in staat om complexe zaken te vereenvoudigen en samen te vatten. Hij is een effectieve communicator met een open benadering. Andy beschikt over sterke leiderschaps- en adviesvaardigheden, waardoor hij succesvol over grenzen heen kan werken en door complexiteit heen kan navigeren om resultaten te behalen.

Nick Bouwens

Sales Manager bij Detron

Nick Bouwens, Sales Manager bij de Detron Zetacom Groep. De afgelopen 20 jaar heeft Nick gewerkt binnen de IT en Unified Video Communications branche, waarbij de rode leidraad sales (management) en business development is geweest. Het aansturen en ondersteunen van salesteams vanuit een ondernemende visie en het op de markt brengen van innovatieve IT oplossingen en diensten zijn Nick’s grote passie. Binnen de Detron Zetacom groep is Nick verantwoordelijk voor het Communication Solution Salesteam binnen de vertical Enterprise & Public.

detron-klantevent-mitel-sfeer-3

Tim Akkerman

Twintig jaar in het vak

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene.

detron-klantevent-mitel-sfeer-1

Locatie

We zien je graag op donderdag 21 maart op onze Detron locatie in Veenendaal.

Detron
Traverse 1
3905 NL Veenendaal (route)

Beleef jij deze onvergetelijke middag mee?

Het belooft een inspirerende middag te worden met een sterk inhoudelijk programma en aansluitend een concert om nooit te vergeten. 

Bevestig nu jouw deelname door het formulier in te vullen. Stuur ook al jouw vragen door, zodat we er een waardevolle sessie voor jou en jouw organisatie van kunnen maken.

Vragen? Neem dan contact op met jouw account- of servicemanager of bel naar 088 44 60 000 en we helpen je graag verder.

Bevestig jouw deelname