Uniek mobiel aanbod voor alle rally deelnemers

Stap vandaag nog kosteloos over naar een T-Mobile mobiel abonnement met onbeperkt bellen binnen de EU en een 16GB databundel. Dankzij de landelijke 4G/5G dekking ben je écht overal bereikbaar en kun jij werken waar je maar wilt.

Met onze actie betaal je slechts € 18,- per maand (in plaats van € 28,- per maand) en bespaar je tot wel 36% op je mobiele telefoniekosten.

Ben je klaar voor de overstap of heb je nog vragen? Vul dan het formulier in of neem contact op met Bernardo van der Linden:

088 44 61 304
 Bernardo.van.der.Linden@detron.nl

 

 

Profiteer van ons speciale aanbod

Laat jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op:

Mogelijk ook interessant

rally-promotie-sfeer-1

Detron neemt Van Delen Telecom uit Barneveld over

Detron heeft op 4 februari 2022 Van Delen Telecom overgenomen. De overname is een logisch gevolg van de ambitie van Detron om stevig te groeien op het gebied van de (mobiele) digitale werkplek.

Lees het artikel
rally-promotie-sfeer-2

Detron introduceert eigen digitale werkplek

Detron hanteert sinds enige tijd de pay-off ‘ICT voor samenwerkers’, en geeft daaraan nog eens extra invulling met de introductie van DDW – Detrons Digitale Werkplek. Veilig hybride werken is daarmee voor elke organisatie mogelijk.

Lees het artikel
rally-promotie-sfeer-3

Betaal nooit meer te veel voor smartphones en/of tablets

Met de inzet van Device as a Service van Detron betaal je nooit meer te veel en zijn jouw smartphones en tablets optimaal beschermd en veilig. En je voorkomt onnodig offline gebruik.

Lees de blog